Contacteer ons nu: 011 93 31 22

De kunst van perfect pleisterwerk!

Stukadoorwerken op maat door Vanhees Frank uit Hechtel

Op zijn 16de besloot Vanhees Frank, net als zijn vader, stukadoor te worden. Het was dan ook in het bedrijf van zijn vader dat hij de stiel leerde. Ondertussen werkt Frank al meer dan 30 jaar op zelfstandige basis. Doorheen deze jaren deed hij veel ervaring op door grote bouwprojecten, privéwoningen en renovaties correct af te werken. De laatste jaren specialiseerde hij zich vooral in renovatiewerken en kleinere stukadoorwerken regio Hechtel.

Bepleistering

Een egale bepleistering van binnenmuren zorgt voor mooie en sierlijke muren. Laat uw binnenbepleistering dan ook uitvoeren door een vakman!

Cementeerwerken

In heel wat gevallen dient men bij renovatie eerst cementeerwerken uit te voeren om de muren recht te maken. Frank Vanhees uit Hechtel is hiervoor uw geschikte partner.

Gyprocwerken

Graag een snelle en betaalbare oplossing om oude muren weg te werken? Kies dan voor gyprocwerken door Vanhees Frank!

Sierpleisters

Wilt u buitenshuis sierpleister laten aanbrengen? Ontdek dan de diverse mogelijkheden en bel ons voor een afspraak!

Schouwmantels in gyproc

Uw wenst een schouwmantel die afgewerkt wordt met gyproc? Dan kunt u op Vanhees Frank een beroep doen voor een perfecte, schilderklare afwerking.

Contact

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen voor de stukadoorwerken die uitgevoerd moeten worden in uw woning of winkel regio Hechtel! Stuur ons een mailtje of bel ons!